Header Ads

Breaking News
recent

Να πας για πρόεδρος της ΕΠΟ, υφυπουργέ μου…

Βλέπει ο κόσμος και κρίνει. Και αυτός που ζει στον Πειραιά και αναγκάζεσαι να τον… απαρνηθείς και εκείνος που ζει στην Αχαΐα και ετοιμάζεσαι να του υποβάλλεις τα εκλογικά σου σέβη.  


Έχω μια πρόταση: Αν ο κ. Βασιλειάδης ενδιαφέρεται για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου επαγγελματικού και μη, τότε μπορεί να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΠΟ.

Έτσι κι αλλιώς την δουλειά του Βαγγέλη Γραμμένου αυτός την κάνει. Ο κατ όνομα πρόεδρος απλώς πηγαινοέρχεται για να τον «καρπαζώνουν» την μια φορά ο Χούμπελ και την άλλη ο Ινφαντίνο. Όταν την γλιτώνει από αυτούς είναι υποχρεωμένος να απολογείται στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης στέκεται πολύ καλύτερα απέναντι στους «τροϊκανούς» της ΦΙΦΑ. Αν υπάρχει κάποια ελπίδα να την γλιτώσει το έρημο ποδόσφαιρο δεν είναι γιατί θα πείσει ο Βαγγέλης Γραμμένος με τις… ρηξικέλευθες προτάσεις του αλλά γιατί ο υφυπουργός Αθλητισμού θα δώσει κάποιες εγγυήσεις.

Θα καταθέσει κάποιες σοβαρές προτάσεις έστω κι αν ορισμένες από αυτές του τις έχει ψιθυρίσει στο αυτί ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Έτσι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Όταν δεν ξέρεις βρίσκεται κάποιος και «σου ανοίγει τα μάτια» Όταν όμως ανακατεύεσαι με όλα υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείς εκτεθειμένος.

Δεν γίνεται για παράδειγμα να παζαρεύεις τις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ίδια ώρα να προξενεύεις στον Αλαφούζο τον επιχειρηματία από την Ταϊλάνδη. 

Ούτε γίνεται να διαρρέεις εσύ και τις δυο περιπτώσεις στα media που σε στηρίζουν. Δεν γίνεσαι να εύχεσαι και να εργάζεσαι για την σωτηρία του Παναθηναϊκού με την αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού αλλά πέρσι που έπεσε για τον ίδιο λόγο ο Ηρακλής να μην έχεις βγάλει μιλιά.

Βλέπει ο κόσμος και κρίνει. Και αυτός που ζει στον Πειραιά και αναγκάζεσαι να τον… απαρνηθείς και εκείνος που ζει στην Αχαΐα και ετοιμάζεσαι να του υποβάλλεις τα εκλογικά σου σέβη. 

( Με την ευκαιρία, καλώς να ορίσεις κατά τα μέρη μας ως υποψήφιος βουλευτής. Καλά θα περάσουμε…)

Όσα σου ψιθύρισε στο αυτί ο Βασίλης Γκαγκάτσης για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών στο ποδόσφαιρο έχουν την λογική τους. Φαντάζομαι πως δεν σου είπε να πάρεις σβάρνα τις ομάδες και να υπόσχεσαι συμβόλαια τηλεοπτικά με την Δημόσια Τηλεόραση.

Είπαμε να εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο ώστε να πετύχει την οικονομική αυτοδυναμία του. Να πληρώσουν οι πολίτες για να «εξυγιανθεί» και να περισσέψει και κάτι για να βάλουν στην τσέπη τους οι ιδιοκτήτες των ομάδων, είναι πολιτικό ολίσθημα.

Όχι επειδή έγινε με τις τράπεζες να το πάρουμε σκοινί κορδόνι. Αν υπουργέ μου έχεις τέτοια σχέδια μην το σκέφτεσαι να πολιτευτείς. Πήγαινε κατευθείαν για πρόεδρος της ΕΠΟ…

Γιώργος Χελάκης - to10.gr

Lava Line

Η όμορφη κόρη του Φώτη Μούκα, Νίκη σύντροφος του Λεάντερ Ντεντόνκερ στην Εθνική Βελγίου!

Είναι ένα από τα αστέρια, χρυσή εφεδρεία της εθνικής Βελγίου, με πολύ μέλλον στα 23 του χρόνια ο αρχηγός της Άντερλεχτ Λεάντερ Ντεντόνκε...

Από το Blogger.